Velkommen til Contiki`s gjestebok

Hei folkens! Skriv gjerne i gjesteboken vår!

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Liv Brændeland, 6. feb, 2018
Heia Contiki gutta. Tusen Tusen Takk for fantastisk musikk på vennefesten, en flott opplevelse, lever lenge på den!! Di nye låtene dere spilte var så fiiiiine, det kom noen tåredrypp. Takk for at dere orker og holde på å spre glede og fine musikk opplevelser. Vi glær oss til neste gang!! Klæm til dere fra oss.
E-post:
Skrevet av Liv Brændeland, 4. apr, 2017
Hei til dere. Tusen takk for en flott dansekveld på Slitu; musikken er som alltid superb!! Best av de beste er dere. og heldige er vi som kan danse til denne superdansbare musikken!! Gleder oss til neste gang. Juhuu. Klem fra oss.
E-post:
Skrevet av Elisabeth Borgard, 10. feb, 2017
Tusen takk for en helt fantastisk kveld 4.februar i øyer ! Aller tiders å være sammen med dere ! Var en hel gjeng som koste oss
Skrevet av Tove kristiansen, 29. jan, 2017
Hei tusen takk for en kjempefin kveld på torget pub i går.alltid like hyggelig
E-post:
Skrevet av Roger`n, 5. jan, 2017
Hei, Liv og godt nytt år!
Det er akkurat sånne som deg som gjør at vi holder ut år etter år! Mange tenker ikke på jobben rundt dette med å spille over hele landet. Men med slike rosende ord blir det liksom mye lettere! Tusen takk for fine ord, dette varmet i vinterkulda! :-)
Skrevet av Liv Brændeland, 5. jan, 2017
Hei Contikigutta. Takk for mange fine musikkopplevelser med dere i 2016. Flott dansemusikk. Dere leverer alltid!!! Musikken går rett til hjertene våre!! Vi digger dere, og håper på mange flotte dansekvelder i 2017. Vi gleder oss allerede! Store klemmer fra oss til dere supergutta!!!!!
E-post:
Skrevet av Irene Sandmoen, 20. des, 2016
Tusen Takk for en fin helg på Gustaf Frøding i Karlstad :) Det var veldig gøy å få se dere der og dere lagde god stemning som alltid. Snakket med flere svensker som likte musikken deres veldig godt :) Gleder meg til å se dere på Torget Pub på Jessheim i januar ;)

Riktig så god jul og et godt nyttår ønsker jeg dere gutta i Contiki og familien deres :)
E-post:
Skrevet av Jarle Hoffmann, 18. des, 2016
Takker for en fantastisk helg på Gustav Frøding i Karlstad med Contiki, nydelig og feststemt musikk dere leverer. Takker også Per Arne og Elin for at vi ble invitert med. Gleder oss til Torget pub Jessheim i januar. Jarle og Iren.
E-post:
Skrevet av Ana, 8. des, 2016
Veldig bra side du har laget!
E-post:
Skrevet av Irene Sandmoen, 4. des, 2016
Dere lager alltid så god stemning med så fin musikk uansett hvor dere reiser. Dere er så flinke og koser meg like mye hver gang jeg hører dere spille. Fin nettside har dere også :) Takk for en flott musikk helg på Jessheim :)
E-post:
Skrevet av Egil Livik, 1. nov, 2016
Var med Kielfergen 30.10.2016. Dere har en flott musikk. Dere er flinke.
E-post:
Skrevet av somoda, 17. sep, 2016
Godt nettsted, gratulerer!
Hjemmeside:
Skrevet av sozudo, 13. sep, 2016
Veldig fine bilder :)
Hjemmeside:
Skrevet av Liv Brændeland, 24. mai, 2016
Hei Contikigutta. Hører mye på CD- en Ekte Diamant, der er det mange "perler" Liker veldig godt Farvel, Farvel. Der synger Rune helt nydelig!! Kjærlighet i blåe jeans , super å danse til. Min absolutte favoritt er Min kjærlighet til deg. skikkelig klinelåt! Håper vi får høre noen av disse når dere er ute å spiller. Dere er suverent de beste!! Digger musikken deres!!
Skrevet av Roger`n, 14. jan, 2016
Hei, Liv!
Denne vennefesten er for alle! :-) Her kommer det nok folk fra 20 års alderen til 75, så dette blir koselig! :-)
Hjemmeside: