Velkommen til Contiki`s gjestebok

Hei folkens! Skriv gjerne i gjesteboken vår!

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Bjørn, 7. jul, 2020
Meget flott og informativ webside.
E-post:
Skrevet av Liv Brændeland., 6. feb, 2019
Hei Contiki gutta. Tusen takk for en flott vennefest med toppers musikk! Dere sprer glede i hjerte og sinn alltid!! Musikken er herlig å danse til, men også bare sitte å nyte. Men skulle ønske dere flytta festen til et annet tidspunkt i året. Februar er jo den kaldeste, mest snørike,rufsete måneden i året!! Tror det ville kommet enda flere på fest hvis dere hadde det på vår eller høst. Klæææææm fra oss.
Skrevet av Rita Helen Langø, 4. nov, 2018
Tusen Takk for kjempeflott musikk på kielturen,dere er bare toppers :-) Det var definitivt den beste musikken :-)
E-post:
Skrevet av Liv Brændeland, 16. sep, 2018
Tusen takk Roger og Rune for en kjempefin dansekveld i Tosebygda Grendehus. Ja jeg sier det igjen, MAKAN tilmusikk , helt perfekt!! Dere er gledespredere fra øverste hylle!! Gleder oss til neste gang! Stooor klem fra oss til dere.
E-post:
Skrevet av Wenche Larsen , 8. apr, 2018
Hei...
Har aldri hørt om Contiki før..(.Det var noen som hadde lagt ut en sang på Fb.)Enda jeg elsker Dansband musikk.Må si jeg virkelig ble imponert..Fantastisk sangstemme..Nydelig musikk..
E-post:
Skrevet av Liv Brændeland, 13. mar, 2018
Tusen Tusen Takk !!! Kjempemusikk på Slitu! Varmer i hjertet, lever lenge på dette. Gleder oss til neste gang. Klææm fra oss!
E-post:
Skrevet av Liv Brændeland, 6. feb, 2018
Heia Contiki gutta. Tusen Tusen Takk for fantastisk musikk på vennefesten, en flott opplevelse, lever lenge på den!! Di nye låtene dere spilte var så fiiiiine, det kom noen tåredrypp. Takk for at dere orker og holde på å spre glede og fine musikk opplevelser. Vi glær oss til neste gang!! Klæm til dere fra oss.
E-post:
Skrevet av Liv Brændeland, 4. apr, 2017
Hei til dere. Tusen takk for en flott dansekveld på Slitu; musikken er som alltid superb!! Best av de beste er dere. og heldige er vi som kan danse til denne superdansbare musikken!! Gleder oss til neste gang. Juhuu. Klem fra oss.
E-post:
Skrevet av Elisabeth Borgard, 10. feb, 2017
Tusen takk for en helt fantastisk kveld 4.februar i øyer ! Aller tiders å være sammen med dere ! Var en hel gjeng som koste oss
Skrevet av Tove kristiansen, 29. jan, 2017
Hei tusen takk for en kjempefin kveld på torget pub i går.alltid like hyggelig
E-post:
Skrevet av Roger`n, 5. jan, 2017
Hei, Liv og godt nytt år!
Det er akkurat sånne som deg som gjør at vi holder ut år etter år! Mange tenker ikke på jobben rundt dette med å spille over hele landet. Men med slike rosende ord blir det liksom mye lettere! Tusen takk for fine ord, dette varmet i vinterkulda! :-)
Skrevet av Liv Brændeland, 5. jan, 2017
Hei Contikigutta. Takk for mange fine musikkopplevelser med dere i 2016. Flott dansemusikk. Dere leverer alltid!!! Musikken går rett til hjertene våre!! Vi digger dere, og håper på mange flotte dansekvelder i 2017. Vi gleder oss allerede! Store klemmer fra oss til dere supergutta!!!!!
E-post:
Skrevet av Irene Sandmoen, 20. des, 2016
Tusen Takk for en fin helg på Gustaf Frøding i Karlstad :) Det var veldig gøy å få se dere der og dere lagde god stemning som alltid. Snakket med flere svensker som likte musikken deres veldig godt :) Gleder meg til å se dere på Torget Pub på Jessheim i januar ;)

Riktig så god jul og et godt nyttår ønsker jeg dere gutta i Contiki og familien deres :)
E-post:
Skrevet av Jarle Hoffmann, 18. des, 2016
Takker for en fantastisk helg på Gustav Frøding i Karlstad med Contiki, nydelig og feststemt musikk dere leverer. Takker også Per Arne og Elin for at vi ble invitert med. Gleder oss til Torget pub Jessheim i januar. Jarle og Iren.
E-post:
Skrevet av Ana, 8. des, 2016
Veldig bra side du har laget!
E-post: